Aprilskämtet


I söndags kunde man faktiskt fråga sig om det var ett skämt eller inte, för vi var 72 deltagare från Attunda! Antar att alla var tävlingssugna efter vintern. Fast tyvärr så blev det ju inte en snöfri premiär direkt. Det var ganska kallt i luften också, men priset tar nog kärren ändå! Var säkert fler än jag som tänkte att det kan ju inte vara så farligt och kom över utan känsel i fötterna.

Förutom kallt väder så bjöds det på roliga banor. Mycket riktningdförändringar och vägval (trots de korta sträckorna) Och även fast den här skogen ligger ganska nära oss så tror jag att det är få som har sprungit i just den delen som tävlingen gick i.

Dessutom lyckades vi ganska bra på tävlingen, Frida vann i D20, Erik B kom 2a i H18 och Jörgen Karlsson kom 2a i H55. Hela klubbens resultat finns här :http://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=3259&organisationId=638

 En snabb Erik Daniels på spurten
Foto: Linnéa Daniels

Bonustillägg: Våra D20 Frida och Linnéa har inlett säsongen så bra att båda ligger topp 5 på veckans raket i D20 klassen på sverigelistan!

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar