Klubbresan


När jag tänker tillbaka på mina första år som orienterare är egentligen det enda jag kommer ihåg de fantastiskt roliga klubbresorna vi gjorde varje vår. Alltifrån Närke till Hälsingland och Gotland och fler landskap har avverkats under åren och i år är det alltså dags att besöka Dalarna. Jag vill också minnas att vi alltid var ungefär 50 personer på dessa resor, och då var vi bara Rotebro. Det var tävlingar på dagen, fotboll, kortspel och annat kul på kvällarna, ligga och lyssna på någon som snarkar i den stora salen hela natten och sedan upp på morgonen och springa tävlingar igen.  När jag tänker på dessa minnen blir jag lite besviken när jag ser att det bara är 23 stycken anmälda till årets läger…  Och nu är vi stora, feta Attunda dessutom!

Jag kan lova er som fortfarande funderar att dessa läger alltid levererar; gemenskapen brukar vara på topp, tävlingarna kommer garanterat bli fantastiska med ett EM som går samtidigt och vädret lovar jag också kommer bli riktigt bra. Så vad väntar ni på? In och anmäl er!

Arrangörerna har satt ett deltagartak på 5000 löpare. Redan nu är 4800 anmälda, så det är inte mycket tid kvar att fundera på. Jag säger ännu en gång: In och anmäl er! Ni kommer inte att bli besvikna!

 

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  • Mest klickade

    • Inget
  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Gör sällskap med 7 andra följare

  • Blog Stats

    • 25 482 träffar
  • Kontakt