#24- 10Mila 2015


10Mila 2015- en stafett i breddens tecken för Attunda OK!

De senaste tre 10Mila som har varit har varit rätt dåliga ur en synpunkt att många från Attunda kan delta. Kvarn utanför Linköping och Ränneslätt utanför Eksjö har varit en bit bort, och året emellan dessa två så arrangerade vi själva. Och det ser inte bättre ut året efter 2015 heller, Lugnet i Falun och Göteborg står då värd för det hela.

Men 2015 avgörs 10Mila på behagligt avstånd från Sollentuna, strax utanför Arlanda. Det betyder att man inte behöver tillbringa en hel natt i tält eller hela helgen resandes, utan det blir lite lyx med nära i år.

Så därför kommer vi inför våren köra en speciell 10Milasatsning! Målet med det hela är minst 5 lag i både Herr&Dam-kavlen, och förhoppningsvis även 5 lag i ungdomskavlen. Under våren så kommer det arrangeras speciella 10Milaträningar och 10Miladagar, utöver det vanliga träningsutbudet. Vi kommer i mitten på Januari köra uppstartsdag för det hela, och sen med jämna mellanrum under hela våren.

Detta inlägg kommer läggas upp på hemsidan inom en snar framtid, och kommer då fyllas på med mer info. Då kommer det läggas upp hur lagen ser ut just nu men även mer info om när vi kör uppstartsdag och en planering för hela våren. Men om du känner att du är sugen på att träna och inte orkar vänta så länge, så kolla in inlägget om jullovsträning på hemsidan. Hemlängtan annandag jul, perfekt sätt att bränna bort julmaten på.

God Jul!

Annonser

Lämna en kommentar

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s